U wilt direct uw huis verkopen?
Geen dubbele woonlasten meer?
100 % zekerheid?

Veelgestelde vragen

1. Als wij Thoelen Vastgoed uitnodigen zijn er dan verplichtingen?
Nee, u bent nergens toe verplicht. Als wij langskomen is dat geheel vrijblijvend en kostenloos. Doen wij een bod, dan zal dat onherroepelijk en onvoorwaardelijk zijn.

2. Wij willen zekerheid, maar willen onze woning niet op heel korte termijn verlaten, is dit mogelijk?
Ja, dit is mogelijk. De oplevering van de woning en sleuteloverdracht gaat in overleg tussen u en Thoelen Vastgoed. Het kan dus zo zijn dat u vandaag uw woning aan Thoelen Vastgoed verkoopt en pas over een aantal maanden uw woning hoeft te verlaten.

3. Onze woning staat al bij een makelaar te koop. Is dat een probleem?
Nee, dit is geen enkel probleem. Ons eerste bezoek is geheel vrijblijvend en heeft geen enkele invloed op uw contract met uw makelaar. Indien wij een bod doen op uw woning zullen wij dit bij en in overleg met uw makelaar doen.

4. Als ik een overeenkomst gesloten heb met Thoelen Vastgoed, is die dan definitief?
Ja, als u een koopovereenkomst tekent met Thoelen Vastgoed worden er geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundige keuring of andere voorbehouden. Dit houdt in dat Thoelen Vastgoed zich verplicht om uw woning voor de afgesproken prijs te kopen. Als extra zekerheid zal Thoelen Vastgoed een waarborgsom storten bij de notaris ter hoogte van 10% van de koopsom.

5. Heeft Thoelen Vastgoed ook de wettelijke drie dagen bedenktijd?
Nee, de wettelijke drie dagen bedenktijd geldt voor een particulier die een woning koopt. Thoelen Vastgoed is een bedrijf en daar geldt deze termijn niet voor. U heeft dus 100% zekerheid.

6. Is de opbrengst bij verkoop aan Thoelen Vastgoed gelijk aan de opbrengst bij verkoop aan een particulier via een makelaar?
Thoelen Vastgoed is een bedrijf. U zult begrijpen dat ons bod anders zal zijn als dat van een particuliere koper. Uw voordeel zit in het feit dat u snel zekerheid heeft over de verkoop van uw woning. Geen slapeloze nachten meer over dubbele lasten, vervelende schuldeisers en in het ergste geval een executieverkoop.

7. Onze hypotheekverstrekker heeft aangekondigd om toch tot executieverkoop over te gaan. Kunnen wij onze woning nog steeds verkopen?
Ja, dat kan. Afhankelijk van de hoogte van uw hypotheek en de kosten die reeds gemaakt zijn voor de executieverkoop kunt u uw huis nog steeds verkopen aan Thoelen Vastgoed. E.e.a. gaat dan vaak in overleg met uw hypotheekverstrekker.

Copyright 2012 Thoelen Vastgoed | Realisatie: Knowledge Internet Solutions